Canada Application Group Corp: Імміграція в Канаду
Мова сайту:
  • Русский
  • Українська
  • English
/Програми імміграції/Програма провінції Онтаріо

Програма провінції Онтаріо

Программа Провинции Онтарио

Canada Application Group Corp.

   Запитати

Хочете отримати інформаційний пакет?

Вартість 120$ ЗАРАЗ БЕЗКОШТОВНО!

Акція закінчується
!
Дні
Години
Хвилини
Секунди

<div class="close-block"></div>

Програма провінції Онтаріо.

Подавати заяви по імміграційній програмі провінції Онтаріо можуть наступні категорії:

  • Іноземні студенти
  • Роботодавці
  • Іноземні працівники
  • Корпорації та підприємці

Іноземні студенти

Іноземні студенти можуть подати заяву за програмою провінції Онтаріо за наступними напрямками:

International students with a job offer

  Вимоги:

  • Мати затверджену пропозицію постійного працевлаштування на повний робочий день по висококваліфікованій спеціальності (NOC 0, A або B);
  • Заробітна плата, що зазначена в пропозиції працевлаштування повинна відповідати встановленому в провінції Онтаріо рівню за даною спеціальністю.
  • Бути випускником програми навчання очної форми, одного з встановлених державних коледжів або університетів, яка тривала як мінімум, два (2) роки або один рік післядипломної програми з отриманням сертифікату, що вимагає попереднє отримання наукового ступеню.
  • Пройти щонайменше половину терміну свого навчання в Канаді.
  • Подати заяву протягом двох років з дати закінчення навчання.

 

International PhD Graduate – No job offer required

   Вимоги:

  • Освіта: бути випускником програми по отриманню ступеня PhD одного з встановлених державних університетів провінції Онтаріо і пройти як мінімум 2 роки навчання в Онтаріо.
  • Мати намір проживати і працювати в Онтаріо.
  • Подати заяву в установлений період: протягом двох років з дня отримання ступеня PhD.
  • При проживанні в Канаді, надати документи, що посвідчують правомірне перебування в країні (study permit, work permit, visitor record). Дані документи не потрібні якщо Ви перебуваєте поза територією Канади.

 

International Master’s Graduate – No job offer required

    Вимоги:

  • Освіта: бути випускником програми по отриманню ступеня Магістра одного з встановлених державних університетів провінції Онтаріо і пройти як мінімум 1 річну програму очної форми навчання.
  • Знання мови: не нижче Canadian Language Benchmark (CLB) 7 з англійської чи французької;
  • Підтвердити, що Ви проживали в Онтаріо як мінімум 12 з 24 місяців, що передують подачі заяви.
  • Мати мінімальну суму заощаджень або прибутку для забезпечення себе та членів своєї родини.
  • Мати намір проживати і працювати в Онтаріо.
  • На момент подачі заяви, Ви повинні проживати в Онтаріо в офіційному статусі (маючи study permit, work permit, visitor record) АБО проживати поза територією Канади. Якщо Ви проживаєте в іншій канадської провінції, Ви не підпадаєте під умови даного напрямку програми.
  • Подати заяву в установлений період: протягом двох років з дня отримання ступеня Магістра.

 

Якщо Ви іноземний студент, і Ви отримували державну допомогу, гранти або стипендії надані країною проживання, і у вас є зобов’язання по поверненню (наприклад, ви повинні повернутися в свою країну або іншу юрисдикцію за межами Онтаріо після завершення навчання), Ви не можете подати заяву на імміграцію по імміграційній програмі провінції Онтаріо, окрім випадків, коли такі зобов’язання були виконані.

 

Роботодавець

 Для того, щоб найняти висококваліфікованих іноземних робітників та кваліфікованих іноземних студентів на постійну роботу з повною занятістю, роботодавці повинні відповідати наступним вимогам.

Вимоги до роботодавців:

  • Роботодавці повинні вести активний бізнес (корпорації, товариства з обмеженою відповідальністю та індивідуальні підприємці) не менше 3 років.
  • Роботодавці повинні мати офісні приміщення в Онтаріо, де майбутній кандидат буде працювати.
  • Роботодавці повинні дотримуватись всіх законів про працю провінції, включаючи, але не обмежуючись стандартами працевлаштування, нормами здоров’я та безпеки, а також законодавством про трудові відносини.
  • Роботодавці Великого Торонто повинні мати:
  • мінімальний валовий річний прибуток за останній фінансовий рік у розмірі $ 1 000 000;
  • п’ять постійних співробітників, зайнятих повний робочий день, які є громадянами або постійними резидентами Канади, за місцем роботи потенційного кандидата.
  • Роботодавці за межами Великого Торонто повинні мати:
  • валовий річний прибуток за останній фінансовий рік не менше $500 000,
  • три постійних співробітника, зайнятих повний робочий день, які є громадянами або постійними резидентами Канади за місцем роботи потенційного кандидата.

 

    Вимоги до позиції:

  • Постійна позиція на повний робочий день (тобто мінімум 1 560 годин оплачуваної роботи за 12-місяців);
  • Бути в категорії кваліфікованих спеціальностей (NOC 0, A або B)
  • Відповідати критеріям по заробітній платі:
  • домінуючий рівень заробітної плати – якщо позиція пропонується потенційному кандидату, що подає заяву по напрямку Foreign Worker;
  • заробітна плата початкового рівня – якщо позиція пропонується потенційному кандидату, що подає заяву по напрямку International Student with a Job Offer;
  • якщо потенційний кандидат вже працює на позиції, яка підлягає затвердженню, роботодавець зобов’язаний виплачувати заробітну плату, що дорівнює або перевищує заробітну плату, затверджену для цієї посади.
  • Позиція не має впливати на врегулювання трудового спору або на працевлаштування особи, що бере участь в такому спорі, або негативно позначатися на можливості працевлаштування або навчання канадських громадян або постійних жителів Онтаріо.
  • Позиція є необхідною для діяльності компанії.

 

Іноземні працівники

   Вимоги:

  • Мати пропозицію працевлаштування в Онтаріо.
  • Мати потенційного роботодавця, який спершу подав заяву, щодо запропонованої позиції на попередній розгляд, і позиція була схвалена.
  • Затверджена пропозиція постійного працевлаштування на повний робочий день відноситься до висококваліфікованої спеціальності (NOC 0, A або B);
  • Заробітна плата, що зазначена в пропозиції працевлаштування повинна відповідати переважному встановленому в провінції Онтаріо рівню за даною спеціальністю.
  • Іноземні робітники, які вже працюють на позиції, затвердженій OINP, повинні отримувати заробітну плату, що дорівнює або перевищує заробітну плату, затверджену для цієї посади.
  • Працівник повинен мати мінімум 2 роки відповідного досвіду роботи за останні 5 років, або обов’язкову ліцензію, що діє в Онтаріо для відповідної діяльності.
  • Проживати за кордоном або проживати, працювати або відвідувати Канаду на підставі дійсного дозволу.

 

Компанії та підприємці

 Ви можете подавати заяву за наступними напрямками, якщо у Вас є життєздатний бізнес, який принесе значну економічну користь провінції.

Corporate stream

     Вимоги

  • Ваша компанія повинна інвестувати не менше CDN $ 5 млн. в новий або існуючий бізнес.
  • Ваша компанія повинна створити п’ять штатних постійних робочих місць для громадян або постійних резидентів Канади на одного ключового співробітника.
  • Ключові співробітники, які подають заяву на номінацію, повинні в даний час працювати на компанію і бути вкрай необхідними для створення, діяльності та успіху бізнесу в Онтаріо.
  • Ключові співробітники повинні відповідати мінімальним вимогам до рівня знання мови згідно Canadian Language Benchmark (CLB 5) для того, щоб бути номінованим після того, як бізнес в Онтаріо буде заснований.

 

Entrepreneur stream

 Щоб подавати заяву по даному напрямку, Ви і Ваш бізнес партнер повинні відповідати п’яти критеріям:

Досвід

  • Не менш 36 місяців досвіду в бізнесі на повну зайнятість за останні 60 місяців.
  • Ваш досвід повинен бути отриманий в якості власника бізнесу АБО старшого менеджера (управління бізнесом).

Капітал

  • Наявність від CDN $ 800 000 до $ 1 500 000 мінімум, в залежності від регіону розташування бізнесу.
  • Особисті інвестиційні кошти
  • Залежно від регіону розташування бізнесу, Вам необхідно інвестувати мінімальну суму власних коштів в розмірі від CDN $ 500 000 до $ 1 000 000 і мати щонайменше 33.3% часткової власності.

Створення робочих місць

  • Ви повинні створити принаймні два постійних робочих місця з повною зайнятістю для громадян або постійних резидентів Канади.

Дослідницький візит

  • Якщо Ви плануєте придбати існуючий бізнес, Ви повинні здійснити хоча б один бізнес-візит в Онтаріо протягом 12 місяців, що передують даті подачі заяви.

Опубліковане 15.03.17

поділитися:
   Запитати
Якщо у вас є якісь питання, Ви можете задати їх нам, прямо тут:
Оцініть Ваші шанси на імміграцію в Канаду

<div class="close-block"></div>

Хочете отримати інформаційний пакет?

Вартість 120$ ЗАРАЗ БЕЗКОШТОВНО!

Акція закінчується
!
Дні
Години
Хвилини
Секунди

<div class="close-block"></div>