Canada Application Group Corp: Імміграція в Канаду
Мова сайту:
  • Русский
  • Українська
  • English
/Програми імміграції/Програма провінції Саскачеван

Програма провінції Саскачеван

Программа провинции Саскачеван

Canada Application Group Corp.

   Запитати

Хочете отримати інформаційний пакет?

Вартість 120$ ЗАРАЗ БЕЗКОШТОВНО!

Акція закінчується
!
Дні
Години
Хвилини
Секунди

<div class="close-block"></div>

Імміграція в провінцію Саскачеван. Saskatchewan Immigrant Nominee Program (SINP).

Імміграційна програма провінції Саскачеван діє відповідно до договору з Федеральним Урядом і призначена для альтернативного і прискореного процесу імміграції в Канаду. Дана програма дозволяє провінції Саскачеван рекомендувати заявників, які відповідають критеріям SINP для отримання ними статусу ПМЖ (постійного місця проживання)(Permanent Resident).
Критерії програми відображають специфічні потреби робочого ринку та економіки Саскачевану.

 

Імміграційна програма провінції Саскачеван

 Імміграційна програма провінції Саскачеван (Saskatchewan Immigrant Nominee Program (SINP)) надає вибір категорій на подачу заяв на імміграцію, серед яких:

  • International Skilled Worker Category – категорія для іноземних кваліфікованих працівників які хочуть працювати і жити в Саскачевані.
  • Saskatchewan Experience Category – категорія для іноземних громадян, які в даний час живуть і працюють в Саскачевані.
  • Entrepreneur Category – категорія для підприємців, які планують почати бізнес в Саскачевані.
  • Farm Category – категорія для досвідчених фермерів, які планують купувати і керувати фермою в Саскачевані.

International Skilled Worker Category

Ця категорія має 3 підкатегорії, а саме:

  • International Skilled Worker: Employment Offer
  • International Skilled Worker: Occupation In-Demand
  • International Skilled Worker: Saskatchewan Express Entry

 

International Skilled Worker: Employment Offer

Ви можете подавати заяви по цій підкатегорії, якщо Ви живете за межами Канади або маєте докази легального перебування в Канаді, і не є заявником на статус біженця і:

  • Набрали щонайменше 60 балів зі 100 по Point Assessment Grid і маєте підтверджуючі документи;
  • Маєте досвід роботи не менше одного року протягом останніх десяти років по Вашій професії;
  • Маєте оцінку по знанню мови, що відповідає щонайменше Canadian Language Benchmark (CLB) 4.
  • Роботодавці і регулюючі органи можуть вимагати бал по знанню мови, вищий ніж CLB 4.
  • Можете надати докази права на отримання ліцензії в Саскачевані, якщо Ваша обрана професія перебуває в категорії «регульованих» професії;
  • Мати дійсне Job Approval Letter.
  • Маєте пропозицію постійного працевлаштування на повну ставку в провінції Саскачеван за фахом NOC A, B або 0, або зі списку затверджених професій, а також дійсне Job Approval Letter.

 

International Skilled Worker: Occupation In-Demand

Ця категорія для висококваліфікованих працівників за спеціальностями, що затребувані в провінції ,але які не мають пропозиції працевлаштування.

Ви можете подавати заяви по даній підкатегорії, якщо Ви живете за межами Канади або маєте докази легального перебування в Канаді, і не є заявником на статус біженця і:

  • Набрали щонайменше 60 балів зі 100 по Point Assessment Grid і маєте підтверджуючі документи;
  • Маєте оцінку по знанню мови, що відповідає щонайменше Canadian Language Benchmark (CLB) 4.
  • Роботодавці і регулюючі органи можуть вимагати бал по знанню мови, вищий ніж CLB 4.
  • Завершили вищу освіту, професійну підготовку або стажування, що можна порівняти з канадською освітою, тривалістю не менше одного року і отримали диплом, сертифікат або ступінь.
  • маєте не менше одного року досвіду роботи за останні 10 років:
  • у Вашій галузі освіти або за професійною підготовкою та
  • по висококваліфікованій спеціальності класифікації NOC A, B або 0, що є в списку затребуваних професій провінції.
  • Можете надати докази права на отримання ліцензії в Саскачевані, якщо Ваша обрана професія перебуває в категорії «регульованих» професії;
  • Мати підтвердження наявності коштів для переїзду та влаштування, а також settlement plan.

 

International Skilled Worker: Saskatchewan Express Entry

Ця категорія для кваліфікованих працівників, які перебувають в базі даних Express Entry Pool.

Ви можете подавати заяви по даній підкатегорії, якщо Ви живете за межами Канади або маєте докази легального перебування в Канаді, і не є заявником на статус біженця і:

  • Ваша заява прийнята Express Entry Pool, і Ви отримали Profile Number та Job Seeker Validation Code;
  • Набрали щонайменше 60 балів зі 100 по Point Assessment Grid і маєте підтверджуючі документи;
  • Можете надати діючі результати мовного тесту. Результати повинні відповідати тим, що Ви заявили в своєму профілі Express Entry.
  • Завершили вищу освіту, професійну підготовку або стажування, яку можна порівняти з канадською освітою, тривалістю не менше одного року і отримали диплом, сертифікат або ступінь.
  • Відповідаєте принаймні, одному з наступних критеріїв в сфері Вашої освіти або професійної підготовки:
  • маєте один рік досвіду роботи за останні 10 років по кваліфікованій спеціальності (не робочі професії);
  • маєте два роки досвіду роботи по кваліфікованій робочій професії за останні п’ять років; або
  • маєте 12-місячний досвід роботи в Канаді за останні три роки (робочі і не робочі професії).
  • Маєте досвід роботи з висококваліфікованої спеціальності класифікації NOC A, B або 0, що є в списку затребуваних в Саскачевані.
  • Можете надати докази права на отримання ліцензії в Саскачевані, якщо Ваша обрана професія перебуває в категорії «регульованих» професії. Для кваліфікованої робочої професії, Вам також знадобиться certificate of qualification (також званий запрошенням), що видається Saskatchewan Apprenticeship & Trade Certification Commission.
  • Мати підтвердження наявності коштів для переїзду та влаштування, а також settlement plan.

 

Saskatchewan Experience Category 

Ця категорія призначена для іноземних робітників, які в даний час працюють і живуть в Саскачевані на підставі дійсного дозволу на роботу і хотіли б подати заяву на отримання дозволу на проживання через імміграційну програму провінції. У даній категорії існують такі під-категорії:

·                  Applicants With Existing Work Permit

·                  Health Professionals

·                  Hospitality Sector Project

·                  Long-Haul Truck Driver Project

·                  Students

Окрім специфічних критеріїв відбору для кожної підкатегорії, кандидати Saskatchewan Experience Category повинні відповідати наступним загальним вимогам:

·                  Мати дійсний дозвіл на роботу виданий Immigration, Refugees and Citizenship Canada (IRCC).

·                  Пропрацювати щонайменше 6 місяців на роботодавця, що пропонує довгострокову роботу.

·                  Мати пропозицію постійного працевлаштування на повну зайнятість від роботодавця з провінції Саскачеван.

·                  Пропонована позиція повинна бути в категорії NOC A, B, C або 0, або зі списку затверджених робочих професії, в залежності від під-категорії.

·                  Мати діючий Job Approval Letter;

·                  Мати відповідну освіту / підготовку і кваліфікацію для запропонованої позиції.

·                  Підтвердити право на отримання ліцензії в Саскачевані, якщо Ваша діяльність підпадає під категорію, таких, що регулюються в Саскачевані і вимагає обов’язкової сертифікації або ліцензування.

А також, мати оцінку по знанню мови, що відповідає щонайменше Canadian Language Benchmark (CLB) 4, для більшості підкатегорій.

 

Entrepreneur Category 

Для того, щоб подати заяву, а саме Expression of Interest по даній категорії, кандидати повинні відповідати таким мінімальним критеріям:

  • Мати щонайменше $ 500 000 (CAD) бізнес і особистих активів.
  • Мати як мінімум три роки відповідного досвіду управління бізнесом або досвіду підприємництва, отриманого за останні десять років; а також,
  • Мати намір інвестувати мінімум $ 300 000 (CAD) в економіку міст Реджайна і Саскатун або мінімум $ 200 000 (CAD) в інші насалені пункти Саскачевану.
  • Якщо Ви запрошені подавати заяву за програмою, Вам буде необхідно надати Business Establishment Plan, що має відповідати інформації зазначеній в Expression of Interest, і включати в себе:
  • Ваш план по створенню бізнесу, який відповідає присудженим балам Entrepreneur Category Points Grid, якщо застосовується (для суми інвестицій і сектора діяльності);
  • Підтвердження того, що Ви володієте хоча б однією третиною (33% 1/3) акціонерного капіталу бізнесу в Саскачевані, крім випадків коли Ваші загальні інвестиції складають $ 1 млн. (CAD) або більше;
  • Ваше зобов’язання забезпечувати активну і постійну участь в щоденному управлінні і керівництві бізнесом; а також
  • Створення двох робочих місць в Саскачевані для канадців або постійних жителів, які не пов’язані з вами.

Це стосується тільки тих випадків, коли Ви створюєте новий бізнес в Реджайні або Саскатуні.

 

Farm Category 

Для того, щоб бути номінованим в цій категорії, Ви повинні відповідати наступним вимогам:

·                  Наявність капіталу: надати фінансові документи, які підтверджують наявність капіталу в розмірі $ 500 000 доларів (CAD).

·                  Грошовий депозит, що повертається: Вам потрібно зробити депозит «сумлінносі» в розмірі $ 75 000 (CAD) в довірче управління і підписати Performance Agreement, тим самим підтверджуючи намір купити і активно керувати фермою в провінції Саскачеван.

·                  Обов’язковий візит в Саскачеван: Вам потрібно буде провести всебічний ознайомчий візит в Саскачевані протягом не менше п’яти робочих днів. Ви повинні зустрітися з представником SINP протягом Вашого візиту.

·                  Знання та досвід експлуатації ферми. Вам потрібно буде надати документацію (наприклад, документ про освіту або підготовку, досвід роботи, фінансові документи попередньої діяльності), які демонструють, що Ви досвідчений фермер.

·                  Зробити доцільну добре продуману комерційну пропозицію в сфері фермерського господарства в Саскачевані.

В рамках категорії, існує напрямок Young Farmer Stream, для молодих сімей задіяних у сільськогосподарській галузі.

 Критерії цього напрямку наступні:

 ·                  Наявність капіталу в розмірі не менше $ 300 000 доларів (CAD), який може бути підтверджений.

·                  Мати підтвердження, що капітал був накопичений на законних підставах.

·                  Бути молодше 40 років на момент подачі заяви.

·                  Мати досвід роботи не менше трьох років:

                      o    в якості власника ферми;

                      o    в управлінні фермерськими господарствами; або

                      o    практичого досвіду в сільському господарстві.

·                  Надати комерційну пропозицію у сфері фермерського господарства в Саскачевані, основану на дослідженнях, консультаціях або офіційній курсовій роботі, що стосується  сільськогосподарських умов Саскачевану. Фермерство як хобі не розглядається.

·                  Ви або Ваш чоловік (дружина) повинні мати навички на базі освіті та досвіду, що користуються попитом, для працевлаштування, що дозволить Вам доповнити свій прибуток  від фермерського господарства.

Опубліковане 17.03.17.

поділитися:
   Запитати
Якщо у вас є якісь питання, Ви можете задати їх нам, прямо тут:
Оцініть Ваші шанси на імміграцію в Канаду

<div class="close-block"></div>

Хочете отримати інформаційний пакет?

Вартість 120$ ЗАРАЗ БЕЗКОШТОВНО!

Акція закінчується
!
Дні
Години
Хвилини
Секунди

<div class="close-block"></div>