Canada Application Group Corp: Імміграція в Канаду
Мова сайту:
  • Русский
  • Українська
  • English
/Перші кроки в Канаді/Перших 5 років перебування в Канаді

Перших 5 років перебування в Канаді

Первые шаги в Канаде

Canada Application Group Corp.

   Запитати

Хочете отримати інформаційний пакет?

Вартість 120$ ЗАРАЗ БЕЗКОШТОВНО!

Акція закінчується
!
Дні
Години
Хвилини
Секунди

<div class="close-block"></div>

Що необхідно зробити протягом перших 5-ти років перебування в Канаді?

1) Отримати (підтвердити) водійські права. У кожній провінції свої вимоги до складання іспитів на отримання водійських прав. У будь-якому випадку вам доведеться здавати канадський іспит з водіння (Canadian driving test). За довідками зателефонуйте інструкторові з водіння, його номер телефону ви зможете знайти в розділі “Інструктор з водіння” на жовтих сторінках.

2) Знайти роботу. Зверніться до місцевого канадського центру обслуговування (Service Canada Centre (SCC)) або зателефонуйте за тел: 1-800-935-5555. Також можна знайти інформацію про вакансії в газетах. Якщо для вашої професії потрібна канадська ліцензія, зверніться в Foreign Credentials Referral Office (FCRO) або зателефонуйте за тел: 1-800-926-9105).

Як написати дуже хороше оголошення про пошук роботи?

3) Отримати громадянство Канади. Громадянство Канади можна отримати тільки після 3-х років проживання в країні. Дізнатися детальну інформацію можна в Міністерстві громадянства та імміграції Канади (CIC), зателефонувавши за номером: 1-888-242-2100.

Будучи постійним резидентом, Ви маєте право в’їжджати і жити на території Канади. Ви також маєте більшість прав громадянина Канади відповідно до Канадської Хартії Прав і Свобод. Однак Ви не зможете балотуватися на політичні посади і брати участь у виборах до тих пір, поки не отримаєте канадського громадянства. Постійний резидент Канади залишається громадянином іншої держави, скільки б він не прожив у Канаді, поки не подасть відповідну заяву і не отримає канадське громадянство.

Ви можете подати заяву на отримання громадянства через три роки проживання в Канаді.

Щоб отримати громадянство Канади необхідно:
– мати статус ПМЖ (permanent resident);
– необхідно прожити в Канаді не менше 3-х років;
– необхідно продемонструвати гарне знання англійської мови, звичаїв і законів Канади;
– необхідно бути старше 18-ти років;
– необхідно особисто пройти церемонію отримання громадянства Канади (Прийняти Присягу).

Оцініть Ваші шанси на імміграцію в Канаду

<div class="close-block"></div>

Хочете отримати інформаційний пакет?

Вартість 120$ ЗАРАЗ БЕЗКОШТОВНО!

Акція закінчується
!
Дні
Години
Хвилини
Секунди

<div class="close-block"></div>